Hjem
arrow_right
Tjenester
arrow_right
Applikasjonleveranse

Applikasjonleveranse

Tjeneste områder:

Behovet for fleksible, automatiske applikasjonsleveranser har eksplodert de siste årene, og brukerne står ikke lenger med lua i hånda. I stedet er det IT-avdelingene som presses til stadig å levere mer, raskere og bedre – med færre ressurser. Målet er enkelt nok: Ønsket om å levere applikasjonen til sluttbrukeren, hvor som helst, når som helst, på hva som helst, enkelt raskt og sikkert, med minimalt behov for drift og vedlikehold.

Fleksibel applikasjonsleveranse er et paraplybegrep for å adressere et meget omfattende og mangefaset område og det er flere muligheter å nå målet om en helhetlig løsning.
Alt fra applikasjonsvirtualisering, -pakking og –distribusjon, utrulling, tilgang, sikkerhet, vedlikehold, drift til selvbetjening av applikasjoner må hensyntas i en optimal løsning. Samtidig skal man ha et forhold til brukermiljø og brukerprofiler, utrulling av klienter, OS og servere, plattform, infrastruktur og nettverk.
Oppi alt dette må hensynet til sikkerhet, at det er fleksibilitet, enkelt å drifte og ikke minst brukervennlighet ivaretas. Det er ulike teknologier som kan tas i bruk til dette formålet, og Technet Consulting har sertifiserte konsulenter innenfor både Citrix- og VMware-produktene.

Et visuelt bilde a hvordan produktet er satt opp
Ta kontakt for mer informasjon

Kundereferanser om tjenesten

No items found.
Les mer om produktet